Aktiver din RoomAlyzer

Start med at navngive din(e) enhed(er)

• Log ind i vores webapp på app.roomalyzer.com med dit aftalenummer, brugernavn og password. Brug helst Google Chrome (Safari, Edge eller Firefox duer også).
  • Klik på den sensor (id-nummer), du vil aktivere, og tillad, at din browser bruger din lokalitet.
  • Vælg herefter et navn, fx Undervisningslokale 6.B eller Møderum Tycho Brahe.
  • Vælg så lokation/gruppe, fx Østfløjen eller København.
  • Tryk på gem, og sensoren er oprettet. Har du flere sensorer, gentager du processen for dem.

Sådan sætter du din RoomAlyzer i gang med at måle
  • Start med at åbne RoomAlyzer ved at løfte fronten af.
  • Sæt batterier i sensoren.
  • Hold dernæst den vedlagte magnet ind imod magnetsymbolet på højre side af sensoren, indtil sensoren blinker blåt og afslutter med et enkelt langt grønt blink.
  • Tryk nu på menupunktet Status. Her kan du nu se, at RoomAlyzer har sendt data og er i gang med at måle.

Har du flere sensorer, gentager du processen for dem.

OBS!

For helt nye sensorer kan det tage op til 6 sekunder, før sensoren blinker blåt, og flere minutter, før den blinker grønt.