Tilpas din startside

På din startside har du overblik over alle dine sensorer. Du kan tilpasse din startside, så du med det samme ser de værdier, der er mest relevante for dig, når du åbner systemet.

Sådan tilpasser du din startside

• Klik på din profil i øverste højre hjørne
  • Vælg Opsætning
  • Vælg Startside. Her får du en række muligheder at vælge imellem. Dine behov kan være meget forskellige, også afhængigt af hvor mange sensorer du har. Det er nemt og hurtigt at skifte mellem forskellige startsideindstillinger, så prøv dig frem.
  • Du kan altid finde tilbage til din startside ved at klikke på AKTUELT, Status i menuen til venstre
Din profil findes i øverste højre hjørne