Indeklimarapport

Har du et eller flere lokaler, du ønsker at holde særligt øje med, så kan du med indeklimarapporter modtage oversigter på dags-, uge- og måneds-basis direkte i din mailbakke. Rapporterne sender systemet automatisk til din mailadresse og/eller til andre interessenter.

Udsnit af en indeklimarapport

Sådan gør du

Vælg VÆRKTØJER, Rapporter og fanebladet Indeklimarapport for at komme ind i opsætningen. Her kan du se en oversigt over dine sensorer og en stribe “checkbokse”. Hvis du fx vil have en ugentlig indeklimarapport for Kontor-sensoren (eksemplet nedenfor), så skal du blot klikke et flueben til som vist. Så vil du fremover - hver mandag morgen - modtage en ugentlig indeklimarapport for kontoret. Rapporten vil lande i din indbakke som pdf-fil vedhæftet en mail. Du kan vælge at få rapporten sendt til andre interessenter også.

Andre interessenter

Hvis du gerne vil dele data direkte med andre interessenter (fx med en person, der har klaget over indeklimaet), så kan du tilføje ekstra modtagere. Ønsker du at begrænse antallet af parametre i en rapport til en interessent, kan du via menu-ikonet (ved den blå pil herunder) vælge, hvilke parametre en rapport skal indeholde.

Arkiv og sending af samlede data

Ved at trykke på Arkiv har du adgang til historiske rapporter, som du enten har fået smidt ud eller aldrig har fået tilsendt. Sæt hak i de rapporter, du ønsker, så dukker de op i din mail inden for 10-15 minutter.

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os