Slå rødt blink til og fra

RoomAlyzer FULL kan give signal om, at en værdi er overskredet ved at blinke rødt. Du kan vælge blinket til eller fra, alt efter hvad der passer dig bedst.

Sådan slår du rødt blink til eller fra:

• Gå ind under menupunktet ADMIN, Sensorer
  • Klik på blyanten på den sensor, du gerne vil tilpasse
  • Vælg fanebladet Grænseværdier
  • Klik blinket til eller fra med et flueben ude til højre ved siden af den lille lyspære i kolonnen LED.

Mange vælger at lade RoomAlyzer FULL blinke ved for høj CO2 (hvilket også er fabriksindstillingen), men du kan også vælge en anden værdi, ligesom du kan vælge at RoomAlyzer FULL skal blinke rødt ved flere værdier.

Når du har foretaget valget for din sensor, kan du skubbe indstillingerne ud til dine andre sensorer ved at klikke på:

1. Brug disse grænseværdier for alle sensorerne på denne lokation eller
  2. Brug disse grænseværdier for alle sensorer.

Hvis du har travlt

Når der ændres indstillinger, overføres disse en gang hver 24. time til sensoren. Har du ikke tid til at vente i de 24 timer, kan du skubbe ændringer ud til en sensor, ved at køre magneten langs højre side af den, indtil sensoren blinker blåt i 10-20 sekunder og afslutter med et langt grønt blink.