Grundplan

Der findes kun én grundplan for hver lokation. Hvis du har flere bygninger eller etager, skal hver af dem navngives som en lokation eller underlokation.

Du angiver din grundplan for at kunne placere dine sensorer ved at vælge ADMIN, Lokationer. Du klikker på den lille blyant til højre i den lokation, du ønsker at redigere. Så får du følgende skærmbillede, når GRUNDPLAN er valgt:

Du kan nu uploade en grundplan, men vær opmærksom på de tilladte filtyper – kun billedfiler – og den maximale billedstørrelse.

Hvis alle dine sensorer er inde i systemet og navngivne, vil de blive vist på en liste, så du er sikker på at få alle placeret. Placeringen sker ved at trække dem på plads fra listen.