Anvendelsesrapport

Anvendelsesrapporten angiver, hvor mange timer og minutter en lokation har været anvendt i et defineret tidsrum. Du kan ikke se, på hvilke tidspunkter der har været mennesker til stede, blot den totale anvendelse.

Funktionen bruges fx til at prioritere rengøring (offentlige toiletter og andre steder).

Rapporten kommer som en mail, ikke som pdf-fil.

Hvis du er interesseret i, hvornår på dagene, lokaliteten er benyttet, så kig i Indeklimarapporten i stedet.

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os