DGNB rapport

DGNB er en bæredygtighedscertificering målrettet bygninger og byområder. DGNB findes i forskellige udgaver. Den, som RoomAlyzer kan bidrage til, hedder DGNB Drift. Den går ud på at evaluere en række aspekter ved bygninger, herunder indeklimaet, efter kriterierne: Plan, do, check and act. Det vil sige, at du skal planlægge dine mål, opsamle data, analysere data og lægge en handlingsplan til forbedringer.

Du kan læse mere om certificeringen hos https://rfbb.dk/dgnb-certificering.

En komplet DGNB Drift-certificering bygger på mange parametre. RoomAlyzer kan levere den delrapport, der handler om indeklima.

Det er en auto-genereret rapport, der kan indstilles præcis efter din virksomhed eller kommune. Som bruger kan du altså slippe helt for at skulle sidde og efterbehandle data i fx Excel. I stedet kan du med få klik indstille, hvornår og hvordan du måler, hvorefter du får data i indbakken, som er lige til at lægge ved din DGNB Drift-afrapportering.

Du finder vejen til at få lavet en rapport ved at vælge VÆRKTØJER, Rapporter og fanebladet DGNB rapport. Her bliver du guidet gennem de valg, du skal træffe, hvorpå du kan downloade rapporten.