App på mobilen

Du kan hente RoomAlyzer-appen i enten Play Store eller App Store. Søg på ordet 'RoomAlyzer'.

Du logger ind med dine sædvanlige kontooplysninger.

Appen er egnet til visninger af målinger. Den har ikke alle RoomAlyzer-systemets funktionaliteter, men er god og praktisk at bruge som kigge-funktion, når det skal gå hurtigt i dagligdagen. De fleste indstillinger af RoomAlyzer-systemet foretager du dog i webappen, som du tilgår via en browser på PC eller tablet.

I RoomAlyzer-appen kan du følgende:

• Se din status-side
  • Indstille øvre og nedre grænser for temperatur og luftfugtighed
  • Slå notifikationer til og fra
  • Få tilsendt komplette pdf-rapporter på email, enten en gang om ugen eller en gang om måneden. Du kan tilføje flere email-adresser.

Stadig brug for hjælp? Kontakt os Kontakt os