QR-kode

Der sidder en QR-kode på hver eneste RoomAlyzer MINI og RoomAlyzer FULL. Hvis du scanner QR-koden med din telefon, får du øjeblikkeligt en oversigt over aktuelle målinger på sensoren. Målingerne er uafhængige af RoomAlyzer-systemet, så du behøver ikke at logge ind for at bruge QR-koden.

I RoomAlyzer-systemet vælger du hvilke målinger, der skal kunne ses af alle, der bruger QR-koden. Det gør du ved at klikke ADMIN, Sensorer. På hver enkelt sensor vælger du blyanten ude i højre side. I det skærmbillede, du får frem, kan du vælge Offentlig adgang (Ja eller Nej), og ved at bruge det lille tandhjul også vælge hvilke målepunkter, der skal være offentlige, se illustrationen. Endelig kan du også vælge, om du vil vise ”brugsminutter” på den offentlige side.

Anvendelse af QR-koden

Du bestemmer selv, om du vil gøre brug af QR-koden. Nogle af de situationer, hvor andre kunder bruger QR-koden aktivt er fx:

På en arbejdsplads, hvor der har været klager over indeklimaet, kan du give medarbejderne lejlighed til selv løbende at holde øje med målingerne ved at bruge QR-koden. Det samme gør sig gældende for boligselskaber, der på samme måde kan give beboere, der har klaget, mulighed for selv at aflæse målingerne i deres lejlighed.

På nogle skoler har lærerne hængt en forstørret kopi af QR-koden op, så eleverne kan holde øje med målingerne, og deres observationer kan bruges i undervisningen.