Advarsler om afvigelser

Hvis sensoren sidder et sted, hvor du ikke eller kun sjældent er til stede, kan du få en advarsel på mail eller sms, hvis sensoren måler uden for dine definerede grænseværdier.

Du sætter advarslen op ved at gå ind på VÆRKTØJER, Afvigelser og fanebladet ADVARSEL.

Øverst finder du en instruktion, som du kan følge.

Hvis du vil slette, teste eller genbruge en advarsel, kan du nemt gøre det ved at klikke på en eksisterende advarsel og bruge ikonerne yderst til højre.