Deaktivering af sensor

Du får adgang til at redigere i oplysninger om din sensor ved at vælge ADMIN, Sensorer og klikke på blyanten ud for den ønskede sensor.

Hvis du har behov for at deaktivere din sensor i en periode for senere at anvende den igen, gør du det ved at trykke på DEAKTIVER i dialogboksen. Deaktivering sletter alle historiske data, men du får tilbud om at downloade den hidtil indsamlede data, inden du deaktiverer.

HUSK at tage batterierne ud af sensoren, inden du lægger den til side.

Du skal være helt sikker, inden du deaktiverer en sensor!