Jeg skal finde og identificere en sensor

Når du står med en sensor, du af en eller anden grund ikke ved, hvor hører til, skal du finde og identificere den inde i systemet. Det kan du gøre på en af to måder:

1. Du åbner kameraet på din mobiltelefon og holder kameraet henover sensorens QR-kode og får den 21-cifrede kode, som er sensorens unikke ID. Det kan du taste ind under ADMIN og Sensorer og på den måde identificere den.

1. Du kan også vælge at trykke på ADMIN og Sensorer og derefter trykke på selve sensoren. Så dukker dens ID op på skærmen. OBS! Her kan du risikere at se flere sensorer, fordi folk måske er på arbejde og aktiverer flere sensorers kode. Så her skal du holde lidt øje ;)

Sådan ser det i begge tilfælde ud, når sensor-ID'et dukker op på din skærm: