Jeg skal fjerne et bord

Når du skal fjerne et bord, skal du starte med at identificere sensoren, der sidder på bordet, så du kan søge den frem.

Når du har gjort det, skal du under ADMIN og Sensorer og trykke på den lille blyant ud for sensoren.

Vælg derefter 'Flere redigeringsmuligheder' og tryk på deaktiver og følg dialogen. Det tager et lille stykke tid at deaktivere, så vær tålmodig ;)

Når du har fjernet bordet, skal du lige overveje, om det betyder, at din plantegning skal opdateres.

Spar på batteriet: Når sensoren er taget ned, er det en god ide at opbevare den i nærheden af en Cloud connector. Så undgår du, at den går i booster mode, og sparer dermed på batteriet.