Jeg har fået ny plantegning

Hvis din plantegning er blevet opdateret, så kan du udskifte den i systemet under ADMIN og Lokationer.

Vælg lokationen og derefter fanebladet GRUNDPLAN. I bunden af denne side er der en knap, der hedder SKIFT BAGGRUNDSBILLEDE.

VIGTIGT inden du skifter plantegning: En plantegning skal altid være 1024x768 pixels og i formatet .png. Da de færreste bygninger har præcis det størrelsesforhold, vil der normalt være behov for at indsætte noget hvidt enten til højre for eller under plantegningen. Det gøres for eksempel i Photoshop eller Pixelmater.

For at undgå at skulle flytte rundt på alle prikkerne på tegningen, hver gang du får ny plantegning, er det vigtigt, at du skærer tegningen på samme måde hver gang. Find for eksempel et hjørne at gå ud fra.

Obs! At skifte plantegning kræver, at du er vant til at arbejde med billeder. Hvis du ikke føler dig helt tryg ved at prøve selv, så er du altid velkommen til at kontakte os i IoT Fabrikken.