Sådan bruger du lokationerne på dit dashboard

Når du vælger Arbejdspladser under dine VÆRKTØJER, kommer du direkte ind på dit dashboard. Det er dit hurtige overblik over data fra den sidste måned. Her kan du ved hjælp af en række enkle visualiseringer se, hvor mange pladser har været i brug, og hvor mange pladser udgør en overkapacitet.

Du kan på dit dashboard få vist data om både over- og underlokationer. Du vælger hvilke ved at klikke på menuen i venstre hjørne af dashboardet. Her kan du så for eksempel vælge 'Desk occupancy', '1st floor', 'Basement', 'Canteen', 'Meeting rooms' og så videre.

Skærmbillederne varierer alt efter, om du vælger at se desk (skriveborde) eller mødelokaler. Desk ser ud som ovenstående, mens mødelokaler vises på nedenstående måde.