Hvordan fjerner jeg en sensor fra et bord?

Sensoren sidder fast med stærkt klister. Så når du vil tage en sensor af et bord, skal du bruge en spartel eller et lignende redskab og give sensoren et let skub med den.

VIGTIGT: Når du skubber sensoren af, skal du gøre det ved at skubbe langs en af sensorens langsider. Skubber du fra et hjørne, risikerer du at stå tilbage med en defekt sensor.

Der kan være forskellige grunde til at tage en sensor ned. I nogle sammenhænge fordi sensoren skal flyttes og bruges et andet sted, og i andre sammenhænge, fordi sensoren skal nedlægges.

Spar på batteriet: Når sensoren er taget ned, er det en god ide at opbevare den i nærheden af en Cloud connector. Så undgår du, at den går i booster mode, og sparer dermed på batteriet.