Jeg har tildelt borde fra en afdeling til en anden afdeling

Der er to fremgangsmåder, alt efter om du vil flytte bordene fysisk eller bare tildele dem til andre:

• Hvis du har flyttet bordene fysisk, skal du også flytte dem, på din plantegning. Det gør du ved at følge vejledningen til at flytte et bord med en sensor.

• Hvis bordene stadig er det samme sted rent fysisk og blot er blevet tildelt en anden afdeling/gruppering, skal du bare sikre dig, at de får nye tags.

Obs! Hvis bordene og deres medfølgende sensorer skal tages helt ud af dit datasæt, skal du deaktivere sensoren. Det gør du ved at vælge ADMIN og søge sensorerne frem, klikke på den lille blyant ud for sensoren og herefter på det lille tandhjul med 'Flere redigeringsmuligheder'. En deaktiveret sensor opbevares bedst tæt på en cloud connector, da det giver længst batterilevetid.