Grafrapport

Grafmodulet, som du finder under VÆRKTØJER, Grafer, kan vise en grafisk fremstilling af to parametre, som du selv vælger i en drop-down menu. Bemærk at du kan vælge alle RoomAlyzers målepunkter, men du kan også sammenligne dine målinger med DMIs temperatur og luftfugtighed samt PI-Preservation Index (især interessant for museer).

Når du har valgt, trykker du på VIS, og graferne dannes på din skærm. Hvis du ønsker at ændre intervallet i skalaerne, kan du gøre det via det lille tandhjul (indstillinger) øverst oppe i højre hjørne.

Ovenover graferne – i højre side – finder du tre symboler

Du kan bruge dem til at:

• Vise en allerede gemt grafrapport

• Gemme din aktuelle skærmgraf – du finder den så igen ved at benytte VÆRKTØJER, Rapporter og vælge fanebladet Grafrapporter.

• Få den straks som pdf-fil.

Eksempel på sammenligning af lyd og lysniveau i et kontor